0731.37.30.81 cptools@email.com

Ser prelevare probe Geotehnice

Cu ajutorul acestor unelte este posibilă preluarea de probe netulburate

Setul prelevare probe RKS este compus din prăjină de 1m sau 2m, Adaptor ,Extractor manual dublu  (capacitate 6000 kg) cu ball clamp ,Masă specială de extragere  (pentru o extracție mai uțoară), Perie pentru curățarea filetelor interne M20, Cheie specială (lungă, puternică) pentru prăjini, Dispozitiv de recuperare. Seturile de prelevare probe RKS sunt destinate pentru explorarea și în soluri dure care pot conține moloz și / sau pietre, pentru probe intacte.

Cu ajutorul acestor unelte este posibilă preluarea de probe netulburate, fără a săpa o groapă. Cilindrul este introdus în sol cu ajutorul unui echipament cu motor termic .

Noi recomandam echipamentul COBRA (ATLAS COPCO). Pentru a opera echipamentul este nevoie de una sau două persoane. Noi recomandam echipamentul CHICAGO PNEUMATIC model RED HAWK ROAD. Pentru a opera echipamentul este nevoie de una sau două persoane.

CATALOAGELE PRODUSELOR

Descarcă cataloagele pentru a obține mai multe informații despre produsele noastre

SET PRELEVRARE PROBE GEOTEHNICE
Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Echipamente Și unelte durabile

Construite pentru durabilitate și eficiență

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și gama largă de accesorii fac din produsele noastre un sistem complet FĂCUT CA SĂ DUREZE.

© 2016 Chicago Pneumatic Tools 2016.

cptools@email.com

+40 731 373 081