0731.37.30.81 cptools@email.com

DESPRE NOI

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și o gamă largă de accesorii

Despre noi

Societatea CP TOOLS SRL, din Cluj-Napoca, înființată în anul 2007, este certificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015 pentru activitățile de comercializare și asigurare a service-ului pentru toata gama de utilaje și echipamente importate.

Politica firmei este să găsim și să promovăm cele mai bune produse care să permită satisfacerea cerințelor colaboratorilor noștri.

Tinand cont de experienta, seriozitatea si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca o colaborare, nu poate fi decat benefica, atat pentru Dumneavoastra cat si pentru noi.

John W. Duntley, a înființat în anul 1894 Chicago Pneumatic Tool Company, cu un prim birou în Chicago.
În anul 1901, Duntley s-a întâlnit cu magnatul otelului Charles M. Schwab, care a investit masiv în companie. În același an se lansează pe piață primul ciocan pneumatic cu o singură supapă.

În 1904 Chicago Pneumatic lansează pe piață prima unealtă cu acționare electrică. A fost un an de expansiune pentru Chicago Pneumatic. Au fost deschise birouri în Anglia, Canada, și Germania.

Cu ajutorul invențiilor de la Chicago Pneumatic, compania a ajutat la scrierea unor pagini din istoria construcțiilor Statelor Unite. Uneltele sale au avut un rol esențial la construcția unor clădiri precum Empire State Building, Golden Gate Bridge din orașul San Francisco sau metroul orașului Chicago.

În 1987 Chicago Pneumatic a devenit parte a brandului suedez ATLAS COPCO.
Din anul 2002 picoanele hidraulice pentru Europa se fabrică în fosta fabrica KRUPP din Essen, Germania. Acest lucru a adus un plus de încredere în rezistenta în timp a acestor echipamente utilizate în condiții extreme. Faptul că primul picon hidraulic, așa cum este cunoscut în prezent din punctul de vedere al principiului de funcționare, a fost patentat de către Chicago Pneumatic în anul 1939 reprezintă înca un avantaj în fata clienților.

În 2010, un nou design la nivel mondial subliniind marca culorilor roșu și negru a fost adoptat.

Astăzi, Chicago Pneumatic are o prezență globală. Uneltele pneumatice și compresoarele de aer sunt dezvoltate de către cercetătorii firmei astfel încât să fie perfect adaptate la toate cerințele pieței.
Periodic, sunt lansate produse noi, ce înglobează tehnologii proprii, cu scopul de a asigura randamente cât mai mari, dar și o durată de utilizare lungă.

Davon este o societate cehă cu capital integral privat, înființată în anul 1994. Produsele Davon și dezvoltarea tehnică au fost baza strategiei de afaceri. Toate echipamentele Davon au fost dezvoltate și optimizate pentru a oferi soluții personalizate pentru toți clienții.

Davon este implicată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de produse proprii specializate pentru minerit și industria de construcții  de peste douăzeci de ani. Produsele  sunt proiectate și utilizate atât pentru operațiunile de suprafață cât și subterane.

Scopul principal al companiei este de a oferi o gamă completă de servicii de produse destinate satisfacerii tuturor nevoilor în aplicațiile miniere.

Davon are o echipă dedicată de ingineri de proiectare cu experiență. Viziunea Davon este de a oferi o soluție de inginerie minieră inovatoare, asigurând clienții că primesc produse și servicii de standard de clasă mondială și de o calitate excepțională.

Epiroc este partenerul dumneavoastră pentru echipamente de minerit și construcții. Provenind  din divizia Atașamente Hidraulice  Atlas Copco, Epiroc a fost înființată pentru a fi un aliat mai puternic pentru dumneavoastră. Epiroc se bazeaza pe o expertiză și performanțe dovedite, cu aceiași oameni și o nouă și îndrăzneață dorință de a face ceea ce este bun și mai bun.

Așa cum spune și numele  “Epiroc”, vrem să fim în fruntea lucrurilor. Epiroc înseamnă “la sau pe stâncă”, cuvantul având rădăcini grecești și latine. Acesta reflectă activitatea principală , apropierea  de clienți și puterea parteneriatelor Epiroc.

Mai mult decât un producător, Epiroc isi propune sa fie  un partener de colaborare care își respectă promisiunile. Oferim performanța de care aveți nevoie pentru a maximiza productivitatea în fiecare zi – precum și tehnologia de care aveți nevoie pentru a concura în viitor.

Echipamente și unelte durabile

Construite pentru rezistență și eficienta

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și gama largă de accesorii fac din produsele noastre un sistem complet FĂCUT CA SĂ DUREZE.

© 2016 Chicago Pneumatic Tools 2016.

cptools@email.com

+40 731 373 081