0731.37.30.81 cptools@email.com

Sisteme staȚionare cu picon hidraulic

Sistemele proiectate și optimizate pentru aplicațiile miniere

Sistemele stationare cu picon hidraulic RK sunt concepute pentru concasoare mobile sau stationare,  pentru a sparge piatra, bulgarii de sare, minereul, zgura, betonul sau alte materiale. Sunt o solutie usoara, imbunatatind siguranta muncii si productivitatea liniei de concasare.
Asigura  fluxul de materiale, imbunatatind productivitatea prin reducerea timpului de oprire al concasorului.
Au un grad ridicat de siguranta pentru operator. Comenzi si intretinere simple. Sistem de control prin  telecomanda radio sau prin cablu.
Fiabilitate si durabilitate ridicata. Randament ridicat datorita unitatilor proprii de putere hidraulica HA.
Modele disponibile pentru conditii arctice la temeperaturi pana la -43°C, pentru conditii tropicale, pentru utilizarea la inaltimi mari si pentru medii explozive.
Gama larga de accesorii.
Selectarea unui tip adecvat de sistem stationar și a accesoriilor se bazează pe tipul de concasare, linia de concasare, de tipul și dimensiunea concasorului propriu-zis și de tipul și dimensiunea agregatelor care sunt prelucrate.
Oferim servicii personalizate si complete, de la realizarea proiectului pentru fiecare client in parte, livrare, pana la instalare, punerea in functiune si instruirea operatorilor .
Cupele DAVON ajută la productivitatea și performanța , eficiența și fiabilitatea utilajelor, reducând în același timp costurile de exploatare. Comercializam cupe  pentru aproape toate tipurile de echipamente de construcții. Acestea sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente cerințe pentru lucrări de terasamente, lucrări în cariere și alte lucrări similare. Fabricate din otel durabil și rezistent la uzură, aceste cupe se pretează la cele mai solicitante cerințe.

CATALOAGELE PRODUSELOR

Descarcă cataloagele pentru a obține mai multe informații despre produsele noastre

ROCKBREAKER

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Echipamente Și unelte durabile

Construite pentru durabilitate și eficiență

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și gama largă de accesorii fac din produsele noastre un sistem complet FĂCUT CA SĂ DUREZE.

© 2016 Chicago Pneumatic Tools 2016.

cptools@email.com

+40 731 373 081