0731.37.30.81 cptools@email.com

Motocompresoare Generatoare

Turnuri de Iluminat

MOTOCOMPRESOARE

Chicago Pneumatic a construit o linie nouă pentru  furnizarea triaxială pe șantier a aerului, puterii și luminii. Bazându-se pe cei peste 120 de ani de cunoștințe, portofoliul nostru este cel mai recent, echipamentele fiind cele mai inovatoare până în prezent.

Motocompresoarele sunt sub 750 kg, nu necesită frâne și pot fi tractate inclusiv cu autoturism de categoria B. Au capotaj Hard Hat din polietilenă de medie densitate.  Capotajul Hard Hat a fost introdus prima oară și patentat de către Atlas Copco în 2005 câștigând de asemenea și prestigiosul premiu Red Dot Design Award în 2010 pentru design. Ele sunt mult mai rezistenete decât cele din metal, nemaifiind nevoie de întreținere în timp. De asemenea aceste compresoare sunt foarte modulare permițând accesul ți intervenția rapidă și facilă în caz de mentenanță sau orice fel de reparație. Ele au fost proiectate și destinate  inclusiv pentru segmenul de închiriere unde versatilitatea și robustitatea lor sunt elemente cheie atât în exploatare cât și în valoare ridicată de revanzare.

generatoare

Utilizatorii diferiţi din construcţii au cerinţe diferite. Chicago Pneumatic oferă o gamă largă de generatoare portabile adecvate la toate. De la utilizarea mai puţin frecventă, semi-profesională, până la aplicaţiile intensive de regim greu, există un model CPPG cu caracteristicile adecvate să corespundă lucrării dumneavoastră.
La fel ca toate produsele CP, generatoarele noastre portabile se bazează pe mai mult de un secol de experienţă în industria construcţiilor, astfel încât găsiţi exact ce vă este necesar pentru a fi productiv în lucrări. Ele livrează energie de încredere, sunt uşor de mutat, şi sunt concepute orientat spre siguranţa operatorului. Aceasta înseamnă că aveţi energia necesară la locul şi momentul oportune, pentru a vă apuca imediat de lucrare şi a o finaliza în timp util.

TURNURI de iluminat

Turnurile de iluminat CP sunt dotate cu lampă halogenuri, care necesită mai puțină energie, produce mai multă lumină și are durată de viață lungă. In plus, ele oferă construcției grele, o configurare ușoară și capacitate mare de combustibil pentru funcționare extinsă. Aceste unități compacte, montate pe remorci sunt ușor de transportat și de manevră pentru a poziționa lumina ideală acolo unde este nevoie.

CATALOAGELE PRODUSELOR

Descarcă cataloagele pentru a obține mai multe informații despre produsele noastre

COMPRESOARE PORTABILE DE AER

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

TURN DE ILUMINAT CPLB2

TURN DE ILUMINAT CPLTH5

TURN DE ILUMINAT CPLB2

TURN DE ILUMINAT CPLT V15

GENEROATE ELECTRICE

GAMA COMPLETA CPPG

GENEROATE ELECTRICE

GAMA CPDG 50Hz

GENEROATE ELECTRICE

GAMA CPSG

Echipamente Și unelte durabile

Construite pentru durabilitate și eficiență

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și gama largă de accesorii fac din produsele noastre un sistem complet FĂCUT CA SĂ DUREZE.

© 2016 Chicago Pneumatic Tools 2016.

cptools@email.com

+40 731 373 081