0731.37.30.81 cptools@email.com

Sisteme staȚionare cu picon hidraulic

Sistemele proiectate și optimizate pentru aplicațiile miniere

Linia RK 1 este o serie ușoara ,conceputa pentru a fi utilizata cu concasoare mobile. Acesta este destinata pentru a fi utilizata cu o gamă de ciocane hidraulice cu o greutate maximă de 300 kg, pe orizontală ajunge până la 3,17 m și are o rază verticală de până la 1,15 m.

Linia RK  2 este o serie ușora ,conceputa pentru a fi utilizata cu concasoare mobile, concasoare staționare mai mici și unități de reciclare. Aceasta este destinata pentru a fi utilizata cu ciocane hidraulice cu o greutate maxima de 380 kg, pe orizontala are o rază  verticala de până la 3,5 m.

Linia RK 3 este proiectata în principal pentru a fi utilizata cu concasoare staționare cu utilizare ocazională pentru activități specializate și unele “heavy-duty” . Este special conceputa pentru concasoare integrate și poziționate  , dimensiuni aprox. 1200 × 1000 mm. Sunt destinate utilizării cu un ciocan hidraulic puternic până la o greutate maxima de 750 kg.

Linia RK 4  este proiectata special pentru utilizarea cu concasoare stationare cu con.Utilizata la operatiuni “heavy-duty”.Sunt folosite cu ciocane  hidraulice puternice  până la 1 200 kg.

Linia RK 5 cu o calitate superioară a construcției , este utilizata exclusiv pentru operațiuni “ heavy-duty” și este destinata utilizării cu un ciocan hidraulic puternic de până la 2 000 kg.

Linia RK 6 pentru toate tipurile de aplicații de operare continuă și “heavy-duty” pentru concasoare stationare cu con. RK 6 este capabila să suporte și sa fie utilizata cu cele mai grele și mai puternice ciocane cu o greutate de până la 2300 kg permițând spargerea rapidă și eficientă.

Unitati  Putere (HA) -gama de diferite dimensiuni în funcție de ciocanul hidraulic,alimentate de la  tabloul electric principal.Include întrerupătoare și cabluri.

Accesorii -Sistem de lubrifiere automat, structura de susținere, baza de beton,cabina operatorului cu A / C, unitate de acționare diesel, braț telescopic, cârlig în loc de ciocan hidraulic,cuplare rapidă, cupă, telecomanda radio de control la distanță , etc.

CATALOAGELE PRODUSELOR

Descarcă cataloagele pentru a obține mai multe informații despre produsele noastre

SISTEME STATIONARE CU PICON HIDRAULLIC

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Echipamente Și unelte durabile

Construite pentru durabilitate și eficiență

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări sau pur și simplu ești curios de ultimele oferte, scrie-ne un mesaj.

Divesitatea mare a soluțiilor oferite și gama largă de accesorii fac din produsele noastre un sistem complet FĂCUT CA SĂ DUREZE.

© 2016 Chicago Pneumatic Tools 2016.

cptools@email.com

+40 731 373 081